Hondenuitlaatservice

Waarom onze hondenuitlaatservice?

Honden zijn in hun element als ze zich in een roedel bewegen. Door mee te gaan met onze hondenuitlaatservice maakt uw hond deel uit van onze roedel en vindt er zijn plek in de rangorde. Uw hond komt moe en voldaan thuis en onze ervaring is dat uw hond sociaal ook opknapt door de roedelervaring.

Bekijk hier een van onze video’s en neem een kijkje tijdens een wandeling met onze hondenuitlaatservice.

 

Maikel en Roy met de roedel

Maikel en Roy 2

Elke uitlaatbeurt:

  • Gaan we naar het bos, park of strand.
  • Heeft uw hond een uur om lekker te rennen en te spelen met andere honden.
  • Ontmoeten we veel andere honden en mensen.
  • Doen we simpele oefeningen zoals apporteren, wachten en netjes aan de riem lopen tijdens delen van de wandeling, om uw hond mentaal uit te dagen.
  • Zorgen we dat uw hond handdoek-droog weer thuisgebracht wordt.
  • Krijgt uw hond bij thuiskomst een massage als beloning en om de spieren te helpen ontspannen.

Het belangrijkste is dat uw hond persoonlijke aandacht krijgt tijdens elke wandeling!

Mocht u gebruik willen maken van de hondenuitlaatservice, dan kunnen we tijdens de kennismaking bespreken wat de individuele behoeften zijn van uw hond. Jongere honden met veel energie krijgen meer fysieke uitdaging en de rustigere honden bieden we meer structuur.

 

Maikel met de roedel

Roy en Indy

Waar lopen we?

Maikel en Roy rijden dagelijks rondom het Wateringse veld en Rijswijk voor de uitlaatservice. Waarbij zij vaak in het Overvoorde bos of het Elzenburger bos te vinden zijn. De honden lopen in een groep van 6 – 10 soortgenoten, waarbij zij ruim de gelegenheid krijgen om het bos te verkennen en te socializen/spelen met de andere honden.

Annemieke richt zich vooral op het uitlaten van honden in de omgeving van Scheveningen. Met name in de buurt van segbroek, statenkwartier, zeeheldenkwartier en de bomen en bloemenbuurt. Met haar bakfiets kan ze makkelijk vier honden meenemen en de echte enthousiastellingen kunnen ook een stuk naast de fiets meerennen zodat ze lekker hun energie kwijt kunnen. Annemieke wandelt vaak in de bosjes van poot en de Scheveningse bosjes met haar roedel.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en een proefwandeling

Maak nu een afspraak

 


Door gebruik te maken van deze dienst van Support 4 Dogs gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden

Bekijk hier de Prijzen