Honden opvang

Support 4 Dogs biedt een professionele honden opvang aan waarin de behoeften van uw hond centraal staan.

Onze honden opvang richt zich op de specifieke behoeftes van uw hond, daarbij zorgen we ervoor dat uw hond voldoende:

  1. Bewegingvakantie opvang
  2. Structuur
  3. en Liefde krijgt.

Vakantie opvang bij Support 4 Dogs betekent dat:

  1. Uw hond de hele dag in een huiselijke omgeving verblijft.
  2. Uw hond minstens 2 x per dag goed uitgelaten wordt, we zorgen dat uw hond voldoende beweging krijgt afhankelijk van zijn energie-niveau en leeftijd.
  3. Uw hond elke dag minimaal een uur kan rennen en spelen met onze roedel in het bos, park of op het strand.

"Afhankelijk van de behoeften van uw hond pas ik het dagschema aan zodat het perfect past bij zijn leeftijd, energieniveau en ras"

Maikel met roedel hondenopvang-minVince smile

 

"De honden opvang van Support 4 Dogs geeft uw hond alles wat zij nodig heeft op een dag; beweging, structuur, mentale uitdaging, sociale contacten en veel liefde!"

Opvang in groepsverband

Bij ons thuis in Den Haag (Daltonstraat) vangen wij de honden op in groepsverband. Zij hebben een eigen slaapkamer tot hun beschikking waar zij gezamenlijk slapen met directe toegang naar een ruime tuin. De slaapkamer heeft plek voor 5 honden en is voorzien van waterafstotende kussens zodat ze kunnen kiezen of ze lekker samen willen liggen of liever hun eigen plekje opzoeken. Bij Roy thuis (Hoefkade) is ook plek voor 2 honden. De honden verblijven bij hem in de woonkamer en hebben op die manier hetzelfde gevoel als dat ze thuis hebben. Natuurlijk krijgen ze ook veel persoonlijke aandacht!

Omdat de honden in groepsverband worden gehouden nemen wij helaas geen ongecastreerde reuen aan in de vakantie opvang. Dit omdat een ongecastreerde reu onrust kan veroorzaken in de groep. Intolerante en/of agressieve honden nemen wij ook niet aan in de opvang. In dit soort gevallen kunnen we samen kijken of een heropvoedingscursus kan helpen om uw hond beter te socialiseren.

 


Klantervaringen

Geen hokken, alleen maar vrijheid

Ik had mijn hond nog nooit naar iemand anders gebracht dan alleen familie dus ik vond het best wel een beetje eng. Kwam via Internet bij maikel terecht en daar ben ik heel erg blij mee want hij is echt heel erg goed met honden. Geen hokken alleen maar vrijheid precies wat ik zocht voor mijn hond ze konden lekker buiten lopen en spelen met elkaar. Voor mij de beste vakantie plek voor mijn hond kreeg ook nog foto’s toegestuurd… Lees verder “Geen hokken, alleen maar vrijheid”

Esther

Jayda met een gerust hart achtergelaten

Wij zijn superblij dat we Maikel hebben gevonden via internet! Vooral Jayda natuurlijk! ? Af en toe past Maikel een dagje op haar en krijgen veel foto’s en filmpjes doorgestuurd waar we de hele dag naar uitkijken. Ze heeft het super naar d’r zin en word veel uitgelaten en mag vaak lekker met andere honden spelen! Ik kan iedereen garanderen dat je je hond met een gerust hart achter kan laten bij hem!

Nicole Baak

Bram kwam helemaal relaxed en braaf terug

Onze Cocker Spaniel Bram heeft een weekend bij Maikel gelogeerd. Hij heeft het enorm naar zijn zin gehad. Bram is nog jong (11 mnd) en zit volop in zijn puberteit. Maikel voelt honden goed aan en hij weet hoe hij ze moet aansturen en opvoeden. Daarnaast is hij enorm gedreven en spat het enthousiasme ervan af, erg leuk om te zien en ervaren! Bram kwam helemaal relaxed en braaf terug van zijn verblijf bij Maikel. We zijn blij dat we… Lees verder “Bram kwam helemaal relaxed en braaf terug”

Corine de Haan

Our dogs’ are now the best version of themselves

The coaching sessions by Maikel from Support 4 Dogs has been life changing, not only for our dogs but for us as well. In the first minutes of our first coaching session, we knew Maikel had some seriously amazing skills, he has an incredibly well trained eye and he picks up on the smallest changes in a dog’s body language. After our first coaching session, our dogs were no longer pulling on the leash. After the fourth coaching session both… Lees verder “Our dogs’ are now the best version of themselves”

Eliza Victoria

Bobby is dankzij Maikel veel socialer

Onze chihuahua Bobby heeft 10 dagen bij Maikel gelogeerd. Hij was niet sociaal naar andere honden, maar dankzij Maikel is dat veel beter! Het was fantastisch om te zien hoe hij in de roedel opgaat. Hij heeft het enorm naar zijn zin gehad en we brengen Bobby met een gerust hart vaker bij Maikel.

Laura

In 1 woord helemaal top!

Senna is een week bij Maikel geweest. En moest onverwachts opgehaald worden (ivm bevalling ) we waren zo blij dat we dat zo konden afspreken met Maikel,dat ze zonder echte afspraak opgehaald kon worden. En ze kwam heel blij thuis en zag er heel goed uit. Ook was het erg fijn dat Maikel je op de hoogte hield hoe het met Senna ging en leuke foto, s stuurden. We zijn zo blij met Maikel dat we Senna niet zo snel… Lees verder “In 1 woord helemaal top!”

Esther Beeksma

We kregen een blije en opgewekte hond terug

Eind augustus moesten we op korte termijn een logeeradres voor onze hond Ceder gaan vinden. Ze is opgegroeid op straat en in een kennel, en heeft iemand nodig die haar leiding en veiligheid geeft. We waren enorm blij dat ze bijna direct bij Maikel terecht kon. Ze heeft het fijn gehad met de roedel en de aandacht van Maikel, we kregen een blije en opgewekte hond terug. We vonden het ook fijn dat Maikel goed luistert naar je verhaal en… Lees verder “We kregen een blije en opgewekte hond terug”

Andrea

Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken

In september zijn wij via het Internet in contact gekomen met maikel. Onze toen anderhalf jarige rottweiler Tyson was een moeilijke hond qua gedrag naar andere. Niet zo zeer naar honden maar naar mensen kon hij nog wel eens een duidelijke waarschuwingsgrom geven. Hierdoor was het voor ons niet mogelijk om een weekendje weg te gaan laat staan een vakantie van 2 weken. Maikel is bij ons thuis geweest en heeft wat dingen laten zien hoe wij zijn gedrag konden… Lees verder “Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken”

Frits en Madelon

Uitlaatservice en vakantie opvang voor onze James

Wij zijn super blij met Maikel. Onze hond James was eerst erg druk en was moeizaam te sturen. Via mijn zus ben ik bij Maikel terecht gekomen. Hij neemt James 4 x per week mee met de uitlaatservice, ideaal. Hij is veel rustiger en leert op zijn beurt te wachten. Wij kregen ook bruikbare tips mee om zelf ook James te corrigeren. Nu hebben wij ook gebruik gemaakt van de vakantie opvang. Het geeft een goed gevoel als je huisdier… Lees verder “Uitlaatservice en vakantie opvang voor onze James”

Vanessa

Zijn super tevreden

Maikel heeft nu twee keer voor onze Labradoodle Loki gezorgd en we zijn super tevreden! Loki heeft het heel erg naar haar zin en Maikel is geweldig met de opvoeding! De honden krijgen veel uitdaging en beweging. We hebben goede tips van Maikel gekregen om Loki niet zo te laten trekken tijdens het lopen. We kunnen support4dogs van harte aanbevelen voor iedere hondenbezitter die opvang nodig heeft.

Arjanneke

Tara en Kelvin hadden het prima naar hun zin

Maikel heeft getoond een zeer betrouwbare en betrokken hondentrainer te zijn. Ik ben reuze blij dat Maikel tijdens mijn afwezigheid mijn twee kanjers van bordeaux dogs in hun eigen vertrouwde omgeving heel goed heeft verzorgd en begeleidt. Ook was het fijn dat Maikel af en toe foto\’s toestuurde waarop ik kon zien dat Tara en Kelvin het prima naar hun zin hadden met hun oppas.

Luuk

Wij laten haar met een gerust hart bij Support4dogs achter

Onze rottweiler teef Shiva is in de voorjaarsvakantie 6 dagen bij Maikel geweest. Van te voren had ze 2 dagen en een nachtje geoefend omdat ze nogal schichtig was in het begin. Dat was heel snel over zodra ze zich bij de roedel van Maikel voegde. Tijdens haar langere verblijf heeft ze het super goed gedaan. Hier en daar is ze zelfs nog een beetje verder opgevoed, dus dat is helemaal fijn! Lange wandelingen en af en toe zelfs nog… Lees verder “Wij laten haar met een gerust hart bij Support4dogs achter”

Jenny

Zorgeloos op vakantie

Onze eerste ontmoeting met onze honden bij Support 4 Dogs was heel fijn. Maikel heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven over de relatie tussen ons met onze honden en onze honden met elkaar. We zijn 2 weken weg geweest en Louis was helemaal relax toen we hem weer ophaalde.

Quintin

Het is ons goed bevallen

Met kerst is mijn rottweiler Tai een paar dagen wezen logeren bij Maikel en Pascal. Het was voor haar (en mij) de eerste keer bij een opvang. Ik wilde geen opvang in hokjes. Hier zitten ze in een roedel en comfortabel in de serre, waar ze lekker op de bank of hun eigen mand mogen liggen. Deze huiselijke sfeer bevalt mij en Tai zeer goed. Ze gaan geregeld naar buiten en lopen lekker los om het huis heen in de… Lees verder “Het is ons goed bevallen”

Inge

Ik beveel Maikel van harte aan

Net op een moment dat mijn hondje Tippie als een bezetene vanaf het balkon aan het blaffen was, liep Maikel langs, en hij gaf mijn man, die toevallig buiten stond, spontaan allerlei nuttige adviezen. Een goede reden voor ons om eens nader met Maikel te praten en nader advies bij hem in te winnen. We hebben er veel van geleerd, en ons hondje, ofschoon nog steeds een beetje lawaaierig op zijn tijd _ maar dat is niet erg als ze… Lees verder “Ik beveel Maikel van harte aan”

Renée Olsthoorn

Alle aandacht en beweging die hij thuis ook krijgt

Afgelopen week is onze Australische Labradoodle Mr Jones voor het eerst een week bij Maikel geweest en hij heeft het er super naar zijn zin gehad! Via Facebook zag ik leuke filmpjes verschijnen en ook kreeg ik berichtjes en foto’s van Maikel. Je zag Jones lekker rennen en spelen met de andere honden, heerlijk! Je vertrouwt erop dat alles goed gaat met je hond, maar juist door dit soort dingen weet je het zeker. Jones heeft nogal de neiging tegen… Lees verder “Alle aandacht en beweging die hij thuis ook krijgt”

Andrea Arentsen

Wat heeft ze het super gehad

Op zoek naar een logeeradres voor onze labrador Kyra, kwam ik terecht bij Supprt4Dogs. Ik zocht een soort huiselijke opvang waarbij onze hond lekker kon rennen en naar bos of strand ging en niet een plek waar ze in een hok zit en af en toe werd gelucht. Ook dat Maikel echt aandacht voor de honden heeft en zorgt dat alles tussen de honden onderling goed verloopt sprak me aan, want soms kan Kyra wat onzeker zijn bij andere honden.… Lees verder “Wat heeft ze het super gehad”

Brigit Bonte

Ze luistert nu nog beter dan ze al deed

Tiki (10 maanden) heeft eind september een week bij Michael gelogeerd en heeft het er heerlijk gehad. Ze luistert nu nog beter dan ze al deed en dat is een hele prestatie voor een eigenwijze Welsh Springer Spaniel! Ik kan Michael en Pascal zeker aanbevelen.

Willemine Beelaerts

Direct onder de indruk

Direct bij onze eerste ontmoeting was ik dermate onder de indruk van de wijze waarop Maikel (eigenaar) met \’zijn\’ honden omgaat, dat ik direct hem meteen voor onze Barus heb gevraagd. (Terwijl we eigenlijk niet echt oppas nodig hebben!) Vol passie en enthousiasme past hij op, leert Barus dingen waar ikzelf niet aan toe kom, let niet op een uurtje meer of minder. Deelt veel videos met me, waarin Barus speelt met andere honden, heeft daarbij oog voor de individuele… Lees verder “Direct onder de indruk”

Wouter Aukema

Maikel, bedankt voor wat je voor Dusty gedaan hebt

Wij hebben onze hond Dusty uit Spanje gehaald, een hond met een verleden. Hij was bang voor mensen, met name voor kinderen en heel dominant naar andere honden. Hoe dominanter de andere hond, hoe feller de reactie van Dusty. Het was moeilijk/lastig om hem ergens mee naar toe te nemen. Los laten lopen kon alleen s’nachts, wanneer niemand meer op straat was. Via een tip kwam ik bij Maikel terecht. Wij hebben eerst Dusty een week op bootcamp gestuurd. Ik… Lees verder “Maikel, bedankt voor wat je voor Dusty gedaan hebt”

Edwin

Prima ervaring

Onze hond was niet erg gewend om in een “roedel” te zijn, Maikel zorgt dat het werkt. Op de foto’s die we toegestuurd kregen was duidelijk te zien dat ze het fijn had. Ook bij ophalen bleek dat ze zich op haar gemak voelde. Opvang in stads Den Haag, maar toch voldoende uitlaatmogelijkheden in bos en aan strand.

Freek

Maikel en Pascal nemen hun werk serieus

Tijdens de krokusvakantie hebben wij Vince (onze Golden Retriever van 2 jaar) met een zeer goed en fijn gevoel bij Support4Dogs ondergebracht! Vince heeft al sinds zijn puppytijd veel moeite met hokken of een bench, wij vinden het erg fijn dat de hondenopvang bij Support4Dogs in een bijna huiselijke omgeving plaatsvindt (zonder hokken of zogenaamde luchtplaatsen). Daarnaast worden de honden lekker lang uitgelaten en flink moe gemaakt. De foto’s die we tijdens zijn verblijf mochten ontvangen spraken boekdelen en na… Lees verder “Maikel en Pascal nemen hun werk serieus”

Tim van der Knaap

Highly recomended

Support4Dogs looked after our dog for one week while we were travelling. We are very satisfied with their service, because she could spent time with other lovely dogs at Support4dog’s place and had great walks with them. Besides the caring, they improve her behaviour with training and obedience lessons.

Sonia Mena

Ook je hond heeft vakantie

Het is heerlijk op vakantie gaan als onze hond Jill (Weimaraner) verblijft bij Maikel. Tijdens de vakantie ontvang je foto’s van je hond in de roedel, hoe fijn is dat om te zien dat ook je hond vakantie heeft. Bij terug komst is het fijn om te zien dat je je hond gewoon goed verzorgt en blij terug krijgt. Echt een aanrader en het geeft een goed gevoel om je hond achter te laten bij Maikel, wat overigens een zeer… Lees verder “Ook je hond heeft vakantie”

Willeke Mayer

Maikel en Pascal zijn geweldig met honden

Ik had nog nooit Rosita bij iemand anders gebracht dan familie dus het was voor mij een beetje moeilijk om iemand te vinden om op te passen tijdens een weekend weg. ik heb gezocht op internet en kwam bij support 4 dogs terecht. Ik vond het geweldig dat de honden alle vrijheid hadden om de hele dag buiten te lopen en lekker te spelen. Maikel en Pascal zijn geweldig met honden en Rosita vond het heel fijn om bij hun… Lees verder “Maikel en Pascal zijn geweldig met honden”

Xana Goncalves

Geweldig, geweldig, geweldig!

Eigenlijk moet ik geen recensie geven stel je voor dat het druk wordt. Ik houd het kort; geweldig geweldig geweldig! Maikel heeft onze pup van 12 weken 7 dagen bij zich gehad ivm verlatings angst. We zijn er nog niet maar het begin is er. We kunnen nu zelf weer aan de slag met het alleen leren zijn. Met consequent handelen, zoeken naar de manier die voor onze pup het beste werkt en ten koste van zijn eigen rust heeft… Lees verder “Geweldig, geweldig, geweldig!”

Sam

Wij zijn bijzonder enthousiast over Support4Dogs!

Zowel Maikel als Pascal zijn absolute toppers in het trainen en verzorgen van honden. Onze beide honden worden heel graag door Maikel uitgelaten als we er niet zijn en zijn helemaal enthousiast als ze gaan boarden. Erg professioneel, van de introductie tot de roedel, de constante vigilantie en de absolute dedicatie naar de honden toe. Geweldig om te zien hoe goed ze het doen in de roedel. En qua service, ook geweldig, ze komen helemaal “groomed” terug :), en luisteren… Lees verder “Wij zijn bijzonder enthousiast over Support4Dogs!”

Claudia

De rust die Maikel uitstraalt, geeft hij over aan de honden

Kyra is vorige week voor de tweede keer bij Maikel. Ze heeft t er super leuk gehad. De rust die Maikel uitstraalt, geeft hij over aan de honden. Maikel is erg actief met de honden dus kunnen al hun energie kwijt buiten. Rennen fietsen frisbeeen. Kortom genoeg beweging. Het feit dat ze super rustig en gehoorzaam terugkomt is mij heel wat waard. Ook kan ze mee-eten wat erg makkelijk is en komt ze mooi gekamd en geborsteld terug. Kortom een… Lees verder “De rust die Maikel uitstraalt, geeft hij over aan de honden”

Marijn

De honden krijgen overdag veel aandacht

Onze hond Saartje is tijdens de voorjaarsvakantie bij Support4Dogs geweest. Dat de honden bij elkaar in de serre lagen was voor ons de reden om voor Support4Dogs te kiezen. Ook hebben wij het gevoel dat de honden overdag veel aandacht krijgen. Wat foto’s en filmpjes gaven ons het idee dat het allemaal goed ging tijdens onze vakantie. Een aantal weken later moest Saartje opnieuw voor drie dagen naar de vakantieopvang. Nadat we waren uitgestapt trok Saar me mee naar binnen.… Lees verder “De honden krijgen overdag veel aandacht”

Martin

Voor herhaling vatbaar

Heel blij dat we voor de vakantieopvang voor Duke van 7 maanden hebben gekozen voor Maikel! fijn te weten dat hij bij iemand was met verstand van hondengedrag wat zeker voor een jonge hond heel belangrijk is. Daarnaast hebben we een blije enthousiaste hond terug gekregen die voldoende zijn energie kwijt kon en heerlijk met andere honden heeft gespeeld dus een winwin situatie en voor herhaling vatbaar.

Miranda van der Lee

Hond voelt zich snel thuis

Prima tevreden over Maikel. goede service, betrokken, hond voelt zich snel thuis.

Miranda

Mila heeft het erg naar haar zin gehad

Mila heeft het erg naar haar zin gehad bij Maikel. Veel aandacht gehad en lekker kunnen spelen. Ook bruikbare tips ontvangen waar we zeker wat mee kunnen. Bij terugkomst was duidelijk te zien dat ze blij en op haar gemak was! In het vervolg hoef ik niet lang na te denken wat haar logeeradres zal worden..!

Michael

Een aanrader!

Onze witte herder Ice heeft begin oktober een paar dagen bij Maikel gelogeerd! Geweldig om zijn aanpak te ervaren. Hij kan lezen en schrijven met honden. Hij had al snel de hyperactiviteit van Ice onder controle. De huiselijke opvang is top! Ook het meedraaien in de roedel, de ‘op maat’ activiteiten en haal- en brengservice is top! Een aanrader!

Brendina

Wat ons betreft blijf Maikel onze vaste oppas voor Angel

Wij moesten met spoed naar buitenland en daardoor moest ik heel snel voor ons Angel een oppas regelen. Via internet kwam ik terecht bij Maikel en hij kon heel snel schakelen en na enkele telefoongesprekken was alles al geregeld. Met een heel goed gevoel hebben we ons kleine Angel bij Maikel achtergelaten, het voelde allemaal heel goed aan. Bij terug komst merkten we dat Angel veel beter luisterde naar ons. wat ons betreft blijf Maikel ons vaste oppas voor Angel.… Lees verder “Wat ons betreft blijf Maikel onze vaste oppas voor Angel”

Gulhan Sonmez

Gewoon top

Onze lieve Beau ( Welsh Springer van 16 maanden ) heeft net 8 dagen bij Maikel gelogeerd! Maikel is top!!!!!! Hij heeft een serre voor de honden met banken en en je hond moet ook eigen kussen meenemen ! Onze Beau is abnormaal aanhankelijk met ons maar ze is gewoon in een kuuroorden geweest! Aan de serre grenzen weilanden! Wat een feest voor de honden!!! Lekker rennen! Het is ook kleinschalig !!! Alles is schoon ! Maikel geeft zelfs schapenvachten… Lees verder “Gewoon top”

Denise Wichers

Top!

Mijn pup is van vrijdag 20 januari tot en met dinsdag 24 januari bij Maikel geweest. Hij is heel lief geweest voor Binkie. Binkie vindt het moeilijk om alleen te slapen en Maikel heeft hem ten kosten van zijn eigen rust in de benche vlakbij hem laten slapen. Binkie heeft heel leuk met de andere honden mogen spelen en lekker gerend in het bos.

Jessica

Gewoonweg een 5-sterren TOP-locatie

Balou, onze labradoodle, is twee weken op vakantie geweest bij Maikel. En vakantie was het! Even wennen aan het begin, de omgeving en de andere vakantiegangers verkennen en daarna de tijd van je leven hebben. Veel de natuur in, lekker bewegen, goed eten en eindeloos chillen met de andere gasten. En dat allemaal onder de bezielende begeleiding van Maikel, die ondertussen ook nog oog heeft voor de individuele wensen van zijn gasten. Maikel hartstikke bedankt!

Ank van Spaendonk

Zeer goede ervaring

Dit was voor ons de eerste keer dat onze 2 jarige Duitse Herder Jackie zou gaan logeren. Na lang zoeken kwam ik op de site van support4dogs terecht (wij wonen niet echt in de buurt van Den Haag) en bleef hangen vanwege de goede recensies. Door deze recensies besloten wij om Jackie naar Maikel te brengen. Ze heeft 1 week gelogeerd en ik kan inmiddels zeggen dat ik goed begrijp waar die posieve verhalen vandaan komen! Naast het feit dat… Lees verder “Zeer goede ervaring”

Gert-Jan Jansen

Bedankt Support4Dogs voor de goede zorgen

Wij hebben onze hond Mani bij Support4Dogs gebracht omdat wij een lang weekend weg gingen. Mani is een hond(je) die niet zoveel heeft met andere honden en heel erg aanhankelijk is naar mensen, met name naar zijn baasjes. Hij is erg enthousiast met mensen maar voor grote honden is hij toch wel wat bang/onzeker en dat geeft soms wat lastige situaties want je moet in dit geval continue de honden in de gaten houden. Vooraf langsgeweest om Maikel te leren… Lees verder “Bedankt Support4Dogs voor de goede zorgen”

Bas

Echt fantastisch

Onze dalmaat Rosie is twee weken bij de mannen uit logeren geweest. Eén week bootcamp en één week reguliere opvang. Spannend voor ons omdat Roos nog wel eens de neiging heeft uit te vallen naar honden die haar niet aanstaan. Overigens ook spannend voor Roos, zoals bleek bij de eerste kennismaking. Zowel Maikel als Pascal wisten echter dermate goed met Roos om te gaan, dat zij binnen no-time los kon rondsnuffelen in de roedel. Voor ons echt een openbaring. Dus… Lees verder “Echt fantastisch”

Marc van Leeuwen

Ik ben erg tevreden over de trainigen, bootcamp en opvang

Een tijd geleden had ik contact gezocht met Maikel ivm een probleem in mijn eigen roedel. Na ons contact heb ik twee coach trainingen gehad van Maikel en Pascal. Zeer vriendelijke en lieve gasten die erg goed weten wat ze doen en alle tijd nemen om je te helpen. Na deze trainingen bleef ik toch het probleem grotendeels houden waardoor er gekozen is om twee van de drie honden op bootcamp te doen. Na de bootcamp zag ik een groot… Lees verder “Ik ben erg tevreden over de trainigen, bootcamp en opvang”

Hannah

Geweldig!

Toen we onze Layka uit het asiel haalde kon ze niet echt goed met andere honden omgaan. Het was spelen of vechten, er zat niks tussen. Ze had simpelweg nooit de communicatieve vaardigheden geleerd die nodig waren om normaal met andere honden om te gaan of om ze te negeren. Na de bootcamp van Maikel is dit nu helemaal anders. We hoeven ons nu geen zorgen meer te maken als er andere honden op Layka afkomen. Ze speelt even met… Lees verder “Geweldig!”

Sem & Ramonda

Wij hebben het volste vertrouwen in Support4Dogs

Afgelopen zomer wilden wij graag op vakantie, maar wij hadden een probleem met onze hond Mezi. Mezi is namelijk een Deense Dog. Deense Doggen staan bekend als een erg aanhankelijk ras. Ze zijn erg gehecht aan hun baasjes. Er bestaan zelfs verhalen dat ze stoppen met eten en drinken totdat de baas weer verschijnt. Dit wetende was het zwaar om haar zomaar achter te laten ergens onbekend in een kooi van twee bij twee en waar ze drie keer per… Lees verder “Wij hebben het volste vertrouwen in Support4Dogs”

Frits en Lilian Don

Zijn super tevreden

Wij hebben Ninja onze labrador/border al een aantal keer bij Maikel/support 4 dogs gebracht voor hotel en hij is opgehaald voor de uitlaatservice en zijn super tevreden. Ninja is een pup van negen maanden en vind het geweldig om in de roedel te leven. Hij krijgt bij Maikel de juiste beweging en er worden manieren bij Ninja op een vriendelijk, juiste wijze aangeleerd. Ook ik zelf heb er al van geleerd en het overgenomen. Kortom ik kan Ninja met een… Lees verder “Zijn super tevreden”

Charlotte Bierkens

Ze is helemaal relaxed en vrolijk thuis gekomen

Mila is voor het eerst uit logeren gegaan, nadat ze ruim een half jaar geleden als herplaatser bij ons is gekomen. We zijn vantevoren, met Mila, kennis gaan maken met Maikel. Het voelde direct goed en hebben haar met een gerust gevoel bij Maikel achtergelaten. Wat heeft ze het naar haar zin gehad. De foto’s van Mila in de roedel spraken boekdelen. Ze is helemaal relaxed en vrolijk thuis gekomen. Wanneer we weer een logeeradres nodig hebben voor Mila, zullen… Lees verder “Ze is helemaal relaxed en vrolijk thuis gekomen”

Caroline Koolen

Lola is sinds ze bij Maikel en Pascal is veel rustiger

Lola is sinds een aantal weken bij Maikel en Pascal in de dagopvang. Bij eerdere opvangadressen ging het steeds mis: Lola was te druk, te dominant etc. Via het internet bij Support4dogs terecht gekomen, de website sprak me meteen al aan en na een kennismakingsgesprek heb ik onze ‘stoute’ hond een dag en een nacht laten proefdraaien. Dit ging prima en Maikel en Pascal gaven me een aantal goede tips om Lola binnen en buiten wat rustiger te krijgen. Lola… Lees verder “Lola is sinds ze bij Maikel en Pascal is veel rustiger”

Jessica

We gaan Teun zeker weer bij Maikel brengen

Onze hond Teun heeft ruim een week bij Maikel gelogeerd. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, Maikel hield ons op de hoogte door foto’s en flimpjes te sturen waaraan je zag dat Teun ervan genoot. Maikel ging verschillende keren per dag met nog andere honden erbij naar bos en strand. Bij hem thuis zag het er schoon en verzorgd uit, we werden hartelijk welkom geheten en hadden meteen het gevoel dat Teun hier op zijn plaats was. Als… Lees verder “We gaan Teun zeker weer bij Maikel brengen”

Rianne van Vliet

Maikel is een toppertje

Cooper onze bruine labrador heeft Maikel zo goed getraind en mij geholpen om Cooper te trainen, echt fantastisch. Maikel is de Cesar Milan, respect en alle honden hebben respect voor m, echt bizar. Nu is Cooper gaan logeren, was een groot feest voor Cooper en wij heerlijk onbezorgd op vakantie Maikel bedankt en Cooper komt snel weer logeren, al is het alleen al dat Cooper het zo leuk vindt.

Dajan

We zijn erg blij met jullie en komen zeker terug!

Onze Rottweiler van 2,5 jaar mocht afgelopen Januari twee weken doorbrengen bij Maikel en Pascal.Tijdens de kennismaking vooraf bleek al dat Maikel en Pascal prima roedelleiders zijn en je hond goede verzorging krijgt.We hadden tijdens onze vakantie contact en dan is het fijn om te weten dat je hond het ook goed maakt.

René en Tineke

We weten je zeker weer te vinden

Bij Maikel heb ik de leukste opvang voor onze hond Woodie gevonden! Na twee weken vakantie troffen wij een heel blije en energieke hond aan. En dat terwijl hij uit eerdere opvanglocaties altijd nogal gestrest en van streek terugkwam. Het op pad gaan in een roedel doet hem erg goed en hij heeft veel geleerd van de aanwijzingen die Maikel hem gaf. Nu aan ons de taak hiermee door te gaan om de positieve trend voort te zetten;-) Bedankt Maikel,… Lees verder “We weten je zeker weer te vinden”

Jackeliene

Top!

Maikel hartelijk dank voor de uitstekende verzorging van onze Oostenrijkse Pinscher Tom. Support 4 dogs wordt zijn vaste logeeradres !

M.J van Leeuwen

 


 

Beschikbaarheid vakantie opvang

In onderstaande agenda kunt u zien of er nog plek is op de data dat u opvang zoekt voor uw hond. Op de lege dagen in de agenda hebben wij nog plek. De dagen waar er ' Volgeboekt' of 'Niet beschikbaar' staat hebben wij helaas geen plek meer.

Wilt u uw hond bij ons laten verblijven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


[recaptcha]

* Deze velden moeten ingevuld zijn

 


 

Wat moet u meenemen?

  1. Uw hond haar eigen voer, tenzij u wilt dat uw hond mee-eet met het menu van de opvang
  2. Eventuele medicijnen
  3. Uw hond haar halsband
  4. Uw hond haar kussen (optioneel, wij hebben op de opvang voldoende zachte kussens voor uw hond)

Brengen en halen

U kunt uw hond brengen en halen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 10:00 uur en 15:00 - 20:00 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken via de telefoon of via de e-mail.

 


 

Voer

U kunt ervoor kiezen om de hond haar eigen voer mee te geven. Voor korte verblijven is dit ook aan te raden omdat de darmen van uw hond van slag kunnen raken als er in een korte periode vaak van voer gewisseld wordt. Komt uw hond langer verblijven dan is er ook de mogelijkheid dat uw hond mee-eet met het menu van de honden opvang. Wij geven brokken van Acana in de ochtend en vers vlees gemixed met een schep algolith in de avond.

Algolith (zeewier) is een natuurlijk zeealgenmeel. Het bevat een relatief hoog percentage sporenelementen (b.v. jodium) en vitaminen en heeft daardoor een bijzonder gunstige werking op alle lichaamsfuncties. Het dier voelt zich beter. Uiterlijk is dit te zien aan een betere haar-, en huidconditie. Ook wordt de natuurlijke kleur van vacht en ogen versterkt.

Acana hondenvoer is een rijke voeding die vers vlees en vis bevat. Dit is verder aangevuld met kleine hoeveelheden verse groenten, fruit en grassen. Op deze manier wordt het natuurlijke dieet van een hond gesimuleerd wanneer zij in het wild zouden leven. De brokken bevatten geen graan(gluten), mais of andere vulmiddelen.

 


Door gebruik te maken van deze dienst van Support 4 Dogs gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Bekijk hier de Prijzen voor de honden opvang.