Honden opvang

Support 4 Dogs biedt een complete honden opvang aan waarin de behoeften van uw hond centraal staan.

Onze honden opvang richt zich op de specifieke behoeftes van uw hond, daarbij zorgen we ervoor dat uw hond voldoende:

 • Bewegingvakantie opvang
 • Structuur
 • en Liefde krijgt.

Vakantie opvang bij Support 4 Dogs betekent dat:

  • Uw hond de hele dag in een huiselijke omgeving verblijft.
  • Uw hond minstens 2 x per dag goed uitgelaten wordt, we zorgen dat uw hond voldoende beweging krijgt afhankelijk van zijn energie-niveau en leeftijd.
  • Uw hond elke dag minimaal een uur kan rennen en spelen met onze roedel in het bos, park of op het strand.

Afhankelijk van de behoeften van uw hond pas ik het dagschema aan zodat het perfect past bij zijn leeftijd, energieniveau en ras.

 

Maikel met roedel hondenopvang-minVince smile

 

De vakantie opvang van Support 4 Dogs geeft uw hond alles wat zij nodig heeft op een dag; beweging, structuur, mentale uitdaging, sociale contacten en veel liefde!

Opvang in groepsverband

Bij ons thuis in Den Haag (Daltonstraat) vangen wij de honden op in groepsverband. Zij hebben een eigen slaapkamer tot hun beschikking waar zij gezamenlijk slapen met directe toegang naar een ruime tuin. De slaapkamer heeft plek voor 5 honden en is voorzien van waterafstotende kussens zodat ze kunnen kiezen of ze lekker samen willen liggen of liever hun eigen plekje opzoeken. Bij Roy thuis (Hoefkade) is ook plek voor 2 honden. De honden verblijven bij hem in de woonkamer en hebben op die manier hetzelfde gevoel als dat ze thuis hebben. Natuurlijk krijgen ze ook veel persoonlijke aandacht!

Omdat de honden in groepsverband worden gehouden nemen wij helaas geen ongecastreerde reuen aan in de vakantie opvang. Dit omdat een ongecastreerde reu onrust kan veroorzaken in de groep. Intolerante en/of agressieve honden nemen wij ook niet aan in de opvang. In dit soort gevallen kunnen we samen kijken of een heropvoedingscursus kan helpen om uw hond beter te socialiseren. 

 


 

Beschikbaarheid vakantie opvang

Wilt u uw hond bij ons laten verblijven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op

 


 

Wat moet u meenemen?

 • Uw hond haar eigen voer, tenzij u wilt dat uw hond mee-eet met het menu van de opvang
 • Eventuele medicijnen
 • Uw hond haar halsband
 • Uw hond haar kussen (optioneel, wij hebben op de opvang voldoende waterafstotende kussens voor uw hond)

Brengen en halen

U kunt uw hond brengen en halen van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 10:00 uur en 15:00 – 20:00 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken via de telefoon of via de e-mail.

 


 

Voer

U kunt ervoor kiezen om de hond haar eigen voer mee te geven. Voor korte verblijven is dit ook aan te raden omdat de darmen van uw hond van slag kunnen raken als er in een korte periode vaak van voer gewisseld wordt. Komt uw hond langer verblijven dan is er ook de mogelijkheid dat uw hond mee-eet met het menu van de honden opvang. Wij geven brokken van Orijen in de ochtend en vers vlees gemixed met een schep algolith in de avond.

Algolith (zeewier) is een natuurlijk zeealgenmeel. Het bevat een relatief hoog percentage sporenelementen (b.v. jodium) en vitaminen en heeft daardoor een bijzonder gunstige werking op alle lichaamsfuncties. Het dier voelt zich beter. Uiterlijk is dit te zien aan een betere haar-, en huidconditie. Ook wordt de natuurlijke kleur van vacht en ogen versterkt.

Orijen hondenvoer is een rijke voeding die vers vlees en vis bevat. Dit is verder aangevuld met kleine hoeveelheden verse groenten, fruit en grassen. Op deze manier wordt het natuurlijke dieet van een hond gesimuleerd wanneer zij in het wild zouden leven. De brokken bevatten geen graan(gluten), mais of andere vulmiddelen.

 


 

Door gebruik te maken van deze dienst van Support 4 Dogs gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Bekijk hier de Prijzen voor de honden opvang.