Maikel

Mijn naam is Maikel van der Kruk en ik ben 28 jaar. 4 jaar geleden heb ik mijn diploma diermanagement behaald op het Wellant College in Rijswijk. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik vanuit mijn stage bij hondenuitlaatservice Doggy Joy enorm veel ervaring opgedaan om mijn passie voor honden verder te ontwikkelen.

Vooral het trainen en opvoeden van de honden lag mij goed. Met het uiteindelijke doel niet zo zeer gericht op het aanleren van ‘kunstjes’ aan de dieren maar meer op hoe de hond te helpen gelukkig en in balans te zijn. Naast de vele ervaringen die ik de laatste jaren heb gehad met honden van allerlei verschillende rassen, leeftijden en gemoedstoestanden heb ik mezelf ook flink ingelezen in hondenpsychologie en verschillende trainingsmethoden. Mijn visie is gericht op hoe ik het beste uit elke hond kan halen.

Vanwege mijn passie voor honden en de drang om mijn kennis en ervaring te delen met andere mensen ben ik na mijn studie begonnen met Support 4 Dogs. Mijn eigen uitlaatdienst, dagopvang en coaching service.

 


 

Roy

Ik ben Roy Haanappel en ik ben 26 jaar. In 2017 heb ik mijn Hbo-opleiding
Integrale Roy Veiligheidskunde afgerond aan de Haagse Hogeschool. Naast dat ik dat
ik het heel leuk vind om met honden te werken, speel ik volleybal bij Inter Rijswijk
in de Nederlandse eredivisie en ben ik in de zomer veel op het strand om te
beachvolleyballen.

Volleybal is het gene waar ik mee ben opgegroeid. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in vrijwel alle dieren en hun gedrag. Tot mijn 24 ste heb ik nooit de stap genomen daar iets mee te doen. Daar kwam verandering in toen ik Maikel ontmoette en hij mij de kans gaf dat wel te doen. Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in honden en hun gedrag.

Ik ben zelfs begonnen aan de opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie in Lelystad. Ik kwam er snel achter dat er zo veel over honden te leren valt en dat een hond opvoeden niet zo simpel is als het lijkt. Het vraagt veel geduld en discipline, maar levert zo veel op! Ik ben ervan overtuigd dat een hond een gezin erg veel geluk kan brengen.