Maikel

Mijn naam is Maikel van der Kruk en ik ben 27 jaar. 4 jaar geleden heb ik mijn diploma diermanagement behaald op het Wellant College in Rijswijk. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik vanuit mijn stage bij hondenuitlaatservice Doggy Joy enorm veel ervaring opgedaan om mijn passie voor honden verder te ontwikkelen.

Vooral het trainen en opvoeden van de honden lag mij goed. Met het uiteindelijke doel niet zo zeer gericht op het aanleren van ‘kunstjes’ aan de dieren maar meer op hoe de hond te helpen gelukkig en in balans te zijn. Naast de vele ervaringen die ik heb gehad met honden van allerlei verschillende rassen, leeftijden en gemoedstoestanden heb ik mezelf ook flink ingelezen in hondenpsychologie en trainingsmethoden hoe de hond op een positieve manier te helpen de balans te vinden.

Vanwege mijn passie voor honden en de drang om mijn kennis en ervaring te delen met andere mensen ben ik na mijn studie begonnen met Support 4 Dogs. Mijn eigen uitlaatdienst, dagopvang en coaching service.

 


 

Roy

Ik ben Roy Haanappel en ik ben 25 jaar. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn opleiding RoyIntegrale veiligheidskunde en ben bezig met mijn scriptie. Mijn scriptie heeft te maken met de verschillende soorten veiligheidsproblematiek in het middelbaar onderwijs en hoe daarmee om te gaan. Naast dat ik studeer speel ik volleybal bij Inter Rijswijk in de Nederlandse eredivisie en in de zomer ben ik veel op het strand aan het beachvolleyballen. Volleybal is het gene waar ik mee ben opgegroeid.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in vrijwel alle dieren en hun gedrag. De afgelopen jaren heb ik nooit de stap genomen daar iets mee te doen. Tot ik Maikel ontmoette en hij mij de kans gaf dat wel te doen. Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in honden en hun gedrag. Ik kwam er snel achter dat er zo veel over honden te leren valt en dat een hond opvoeden niet zo simpel is als het lijkt. Het vraagt  veel geduld en discipline, maar levert zo veel op! Ik ben ervan overtuigd dat een hond een gezin erg veel geluk kan brengen.

 


 

Annemieke

Ik ben Annemieke Jansen, ik woon in Den Haag. Ik heb met mijn gezin op het eiland St. Eustatius gewoond, in het Caribisch gebied. Annemieke met BakfietsWe hadden daar drie honden; eentje, Boris, hebben we mee naar Nederland terug genomen.

Het verblijf op dat tropische eiland heeft me veranderd; terug in het koude Holland wilde ik dicht bij de natuur blijven. Omdat ik iedere dag genoot van de lange wandelingen met mijn eigen hond Boris, de hond van mijn vader en de hond van mijn buurman, leek het me een logische stap een hondenuitlaatservice te beginnen.

Ik ben ontzettend blij dat ik Maikel heb leren kennen, want van hen heb ik geleerd hoe je met honden om moet gaan. Ik loop nu met een kleine groep honden uit Den Haag en Scheveningen, die ik ophaal met mijn bakfiets waarna we lekker gaan wandelen in de bosjes van poot of de Scheveningse bosjes.