Prijzen

De Hondenuitlaatservice*

De hondenuitlaatservice kost €16,- per losse wandeling.

Strippenkaarten

U kunt er ook voor kiezen om een strippenkaart te kopen. Zo betaald u voor een aantal wandelingen vooruit, tegen een goedkoper tarief.

*Door gebruik te maken van deze dienst van Support 4 Dogs gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van de uitlaatservice.

Strippenkaart* voor 1 hond 10x uitlaten:

- 1 - 2x per week - €135,- (€13,50 per wandeling)

- 3x per week - €130,- (€13,- per wandeling)

- 4 - 5x per week - €125,- (€12,50 per wandeling)

Strippenkaart* voor 2 honden 10x uitlaten: (de 2e hond kan mee voor de helft van de prijs)

- 1 - 2x per week - €195,- (€19,50 per wandeling)

- 3x per week - €190,- (€19,- per wandeling)

- 4 - 5x per week - €185,- (€18,50 per wandeling)

Er zijn ook strippenkaarten met 20 wandelingen verkrijgbaar.

*Alle strippenkaarten zijn 3 maanden geldig


Dag- en vakantieopvang*

- Voor grote/middelgrote honden: €30,- per dag

- Voor kleine honden: €25,- per dag

- Voor 2 honden (ongeacht grootte): €40,- per dag

- Voor 3 honden (ongeacht grootte): €50,- per dag

- Losse overnachtingen: €5,- per nacht

Kortingen

Bij vakantieopvang van 2 weken krijgt u 1 dag korting op de totaalprijs. Bij vakantieopvang van 3 weken krijgt u 2 dagen korting.

Beschikbaarheid

Voor een overzicht van alle beschikbare plekken in onze opvang, bekijk onze agenda of neem contact met ons op.

*Door gebruik te maken van deze dienst van Support 4 Dogs gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van de hondenopvang.

Voer

U kunt ervoor kiezen om de hond haar eigen voer mee te geven. Voor korte verblijven is dit ook aan te raden omdat de darmen van uw hond van slag kunnen raken als er in een korte periode vaak van voer gewisseld wordt. Komt uw hond langer verblijven dan is er ook de mogelijkheid dat uw hond mee-eet met het menu van de honden opvang. Wij geven brokken van Acana in de ochtend en vers vlees gemixed met een schep algolith in de avond.

Algolith (zeewier) is een natuurlijk zeealgenmeel. Het bevat een relatief hoog percentage sporenelementen (b.v. jodium) en vitaminen en heeft daardoor een bijzonder gunstige werking op alle lichaamsfuncties. Het dier voelt zich beter. Uiterlijk is dit te zien aan een betere haar-, en huidconditie. Ook wordt de natuurlijke kleur van vacht en ogen versterkt.

Acana hondenvoer is een rijke voeding die vers vlees en vis bevat. Dit is verder aangevuld met kleine hoeveelheden verse groenten, fruit en grassen. Op deze manier wordt het natuurlijke dieet van een hond gesimuleerd wanneer zij in het wild zouden leven. De brokken bevatten geen graan(gluten), mais of andere vulmiddelen.

Kosten

Het voer kost €2,50 per dag extra.


Coachingsessies

Een coachingsessie kost €50,- per uur (excl. reiskosten). De reiskosten binnen de regio Den Haag zijn €5,-. Voor reizen buiten die regio rekenen wij €0,25 per gereden km.

 

Coachingstraject
U kunt ook kiezen voor een coachingstraject. Een coachingstraject bestaat uit 3 coachingssessies van 1 uur en kost €125,-. (€25,- korting in vergelijking met 3 losse sessies)

Maak een afspraak voor een coachingssessie:

Neem contact met ons op


Bootcamp voor Honden

Een bootcamp kost €300,- voor een periode van 1-2 weken. Dit is inclusief een coachingssessie aan het einde van de bootcamp.