Wij hebben het volste vertrouwen in Support4Dogs

mei 9, 2017 Maikel

Afgelopen zomer wilden wij graag op vakantie, maar wij hadden een probleem met onze hond Mezi. Mezi is namelijk een Deense Dog. Deense Doggen staan bekend als een erg aanhankelijk ras. Ze zijn erg gehecht aan hun baasjes. Er bestaan zelfs verhalen dat ze stoppen met eten en drinken totdat de baas weer verschijnt. Dit wetende was het zwaar om haar zomaar achter te laten ergens onbekend in een kooi van twee bij twee en waar ze drie keer per dag even mogen luchten.

Uit het niets kregen wij de tip van onze buurvrouw die een geweldige ervaring had opgedaan met haar hondje bij Maikel van Support4dogs in Naaldwijk.
Onze eerste ontmoeting was direct een om niet te vergeten. Begroet door Maikel, Pascal en een aantal honden, liep Mezi vrolijk spelend door de tuin naast het huis.

Toen ik tussen de honden stond en leerde om honden eens totaal te negeren, viel er een jong vogeltje uit de boom. Pascal ontfermde zich direct met zoveel warmte en passie over het beestje dat voor mij al direct duidelijk was dat deze twee mannen echte dierenliefhebbers waren. Geen enkele hond kwam ook maar in de buurt van het vogeltje. Dit omdat Pascal duidelijk de roedelleider was en het vogeltje daardoor geaccepteerd werd door de roedel zelf. Fantastisch om meegemaakt te hebben. Mede door deze ervaring en het fijne gevoel dat wij direct hadden bij Support4dogs, voelde dit als de juiste opvang voor onze Mezi. We besloten om Mezi hier tijdens onze vakantie naar toe te brengen.

Bij terugkeer van onze vakantie kregen wij een gecorrigeerde hond terug en weten wij nu ook hoe we Mezi verder kunnen opvoeden. Ook nu krijgen we nog regelmatig training van Maikel en Pascal over hoe we verder kunnen komen met Mezi. Geweldig deze twee mannen. Wij zijn bijzonder blij dat we dit adres hebben gevonden voor onze hond. De methode en werkwijze van Support4dogs spreekt ons hele gezin erg aan.