Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken

mei 9, 2017 Maikel

In september zijn wij via het Internet in contact gekomen met maikel. Onze toen anderhalf jarige rottweiler Tyson was een moeilijke hond qua gedrag naar andere. Niet zo zeer naar honden maar naar mensen kon hij nog wel eens een duidelijke waarschuwingsgrom geven. Hierdoor was het voor ons niet mogelijk om een weekendje weg te gaan laat staan een vakantie van 2 weken. Maikel is bij ons thuis geweest en heeft wat dingen laten zien hoe wij zijn gedrag konden corrigeren.

Het duidelijk en consequent zijn is iets waarin wij nog wel eens te kort schieten. Door maikel weten we hier beter mee om te gaan en kunnen wij Tyson duidelijk maken dat wij hoger in rang staan als hem. Wat voor ons het fijnst is en zeker niet onbelangrijk is dat Tyson het ontzettend naar zijn zin heeft bij Maikel en nu ook bij Pascal. Wij hebben een vaak een dagje of nachtje weg gebracht en afgelopen zomer zelfs 16 dagen. Tyson gedraagt zich voorbeeldig binnen de roedel en zo wel Maikel als Pascal zien hem graag komen. Kortom wij zijn meer dan tevreden over de opvang die hun bieden. onze vakantie in maart is al weer geboekt en tyson laten wij met een gerust hart achter.

ik zou zeggen heb je een hond met problemen wat dan ook. Breng hem of haar naar support 4 dogs. Wij hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken.