GRATIS Masterclass over Hondenopvoeding

"Krijg Toegang Tot Mijn GRATIS Masterclass en Leer Hoe Je Eenvoudig Vele Vormen van Probleemgedrag Bij Honden Oplost!"

Jouw informatie is 100% veilig bij ons en zalnooit met iemand anders gedeeld worden.

Wat Ga Je Leren?

Honden hebben structuur nodig. Leer hoe je met behulp van simpele oefeningen meer structuur aanbiedt in het leven van je hond.

WAAROM heeft een hond structuur nodig?

Naast het vervullen van hun primaire levensbehoeften weten honden niet echt wat ze willen. Daarom hebben ze onze structuur en leiderschap nodig.

WAT bedoelen we precies met structuur?

Structuur is het leiden van activiteiten en het creëren van regels en grenzen.

HOE bieden we onze hond meer structuur?

Door het uitvoeren van simpele oefeningen met je hond kan je eenvoudig meer structuur aanbieden.

Waarom Heb je Deze Masterclass Nodig?

In deze Masterclass ga ik de basisprincipes uitleggen van hondenopvoeding, we gaan praten over de verschillen tussen hoe een mens de wereld ervaart en hoe honden de wereld ervaren evenals wat de 4 sleutelingrediënten zijn voor een gelukkige hond.

Wat deze Masterclass je gaat leren

In deze GRATIS Masterclass ga ik je leren WAAROM honden structuur nodig hebben, WAT we precies bedoelen met structuur en HOE je je hond meer structuur kunt aanbieden.

Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer awesome content over hondengedrag en opvoeding, waaronder: 

 • Masterclass Over Hondengedrag en Opvoeding
 • De 5 Commando's Die Iedere Hond Moet Weten
 • Denk Áls Een Hond, Niet Vóór Een Hond
 • Riem Positionering
 • Een Hond Zijn Doel

Na de Masterclass wil ik het ook hebben over de 5 commando's die iedere hond moet weten. Ik ga je uitleggen welke 5 commando's ik het belangrijkst vind, WAAROM ik ze zo belangrijk vind en HOE je jouw hond deze commando's kunt leren door het uitvoeren van simpele oefeningen met gebruik van snoepjes.

Ook duiken we diep in een hond zijn geest om hondenpsychologie te ontcijferen en te leren hoe een hond nou precies denkt. Ik kan je alvast 1 ding verklappen; jouw hond beleeft de wereld anders dan jij. Daarom is het belangrijk om te denken ALS een hond en niet VOOR een hond.

Ik vind het ook belangrijk om het onderwerp riem-positionering aan de orde te brengen. Vaak trekt een hond aan de riem omdat deze niet goed gepositioneerd wordt op zijn nek. Dit valt eenvoudig te verhelpen door de juiste soort riem te gebruiken en hem correct te plaatsen tijdens de wandeling.

Als laatste gaan we wat dieper en bekijken we wat een hond zijn doel is in het leven. Dit staat vaak in schril contrast met onze eigen doelen. Wij proberen namelijk vaak ergens te komen met ons zicht op de toekomst, terwijl een hond in het moment leeft. In die zin kunnen wij nog veel leren van onze harige viervoeters.

Top 3 Tips

 1. Wees de roedelleider!

  Door het leiden van activiteiten en het creëren van een duidelijk begin en einde van iedere activiteit of oefening.

 2. Creëer regels en grenzen               Wees duidelijk naar je hond welk gedrag gewenst en ongewenst is.

 3. Beloon op het juiste moment            Wanneer we aandacht geven aan een drukke of instabiele hond dan versterken we het verkeerde gedrag. Beloon alleen een kalme hond!

Wat Mensen Zeggen...

Lees wat klanten zeggen over hun ervaring met mij.

 • Wij kregen een nieuwe hond, een Mechelse herder van 8 maanden. Ze is heel erg lief, en hyper-enthousiast. Ze vloog alle kanten uit. Maikel heeft ons laten zien hoe zij rustig aan de riem kon lopen en hoe we haar enthousiasme in banen konden leiden. Dat is prima gelukt. Nu is zij de liefste en grappigste hond die we ons kunnen wensen, en ze luistert super. Maikel, heel erg bedankt!!!

  Elly Muller

  Mechelse Herder Sita

 • In augustus 2017 adopteerden wij onze rescuedog Sammy. Sammy had een naar verleden, hij kwam uit Roemenië, alwaar hij gered werd uit een dodingsstation. Sammy bleek een bange hond te zijn, éénmaal thuis bij ons gewend, moest hij niets van vreemden hebben die bij ons binnen kwamen. Hij ging dan hard blaffen en jaagde a.h.w. die persoon het huis uit.Voor ons is het nu mogelijk weer mensen in ons huis te ontvangen, zonder dat onze hond Sammy naar de achterkamer hoeft en daar zijn we super blij mee!! Maikel heeft Sammy geconfronteerd met een aantal situaties waarvoor hij bang was, maar tegelijkertijd bood hij hem vertrouwen en overwicht..Wij kunnen iedereen die met gedragsproblemen met zijn hond te maken heeft, Maikel van harte aanbevelen en naast dat hij een kundige, professionele coach is, is hij ook nog eens een heel aardig iemand met hart voor de zaak!

  Jan en Gea Valentijn

  Roemeense Rescuedog Sammy

 • The coaching sessions by Maikel from Support 4 Dogs has been life changing, not only for our dogs but for us as well. In the first minutes of our first coaching session, we knew Maikel had some seriously amazing skills, he has an incredibly well trained eye and he picks up on the smallest changes in a dog's body language. After our first coaching session, our dogs were no longer pulling on the leash. After the fourth coaching session both of our unruly rescue dogs are able to recall 100% of the time on an off-leash pack walk. Our dogs' transformation under Maikel's guidance has been astounding. It's not just us who have seen this, but our friends also are amazed; our dogs' are now the best version of themselves. We couldn't be happier clients. Thank you so much Maikel.

  Eliza Victoria

  Rescuedogs Scrappy & Chippy

 • Na 12 jaar gewoond te hebben in Kaapstad zijn wij teruggekeerd naar Den Haag. Onze Rottweiler 'Fibs' moest wel even wennen. Ze is heel lief van aard, maar de hoeveelheid honden op straat en vooral kleine hondjes maakten haar toch wel agressief soms. Dankzij Maikel zijn hulp loopt ze nu rond zonder muilkorf en gaan we gewoon weer elke dag naar het park. Ze heeft in korte tijd vriendjes gemaakt met kleine en grote honden. Verder heb ik zoveel geleerd van Maikel waardoor ik mijn hond beter heb leren begrijpen. Onze band is daardoor verdiept en versterkt. Hoe mooi is dat voor een echte hondenliefhebber.

  Carmen Ter Burg

  Rottweiler Fibs

Begin Vandaag Nog Met Deze GRATIS Training!
 Jouw informatie is 100% veilig bij ons en zal nooit met iemand anders gedeeld worden.

Wie Ben Ik?

Ik zal mezelf even voorstellen.

Maikel van der Kruk

Hondengedragsexpert en oprichter Support 4 Dogs

Mijn naam is Maikel van der Kruk, hier op de foto met mijn hond Indy. Ik heb mezelf, na het afronden van mijn studie diermanagement, de afgelopen vijf jaar volledig verdiept in hondenpsychologie en opvoeding. Door mijn werk als hondenuitlater, -verzorger en coach heb ik enorm veel ervaring opgedaan met honden van allerlei soorten rassen, leeftijden en persoonlijkheden. Variërend van agressieve pitbulls tot jonge pups, over-enthousiaste labradors en onzekere chihuahua's. 

Ondertussen heb ik zo'n beetje alle vormen van probleemgedrag wel gezien en opgelost. Dankzij mijn werk als hondencoach heb ik de gelegenheid gehad om met honderden eigenaren en hun honden samen te werken om meer structuur en balans te creëren in het leven van hun hond en op die manier probleemgedrag op te lossen.

Maak Een Connectie

Neem contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen.

Mijn Missie

Het is mijn doel om harmonie te creëren tussen mens en hond. Daarnaast wil ik hondeneigenaren voorzien van duidelijke en praktische richtlijnen bij het opvoeden van hun viervoetige vriend. 

Zo kan probleemgedrag tijdig verholpen of, beter nog zelfs, voorkomen worden.

Support 4 Dogs

Adres:
Breitner 3,
2681 MV Monster
Nederland

Website:

www.support4dogs.nl