Wie ben ik?

 

Mijn naam is Maikel van der Kruk en ik houd van honden. Nadat ik mijn diploma diermanagement behaald had bij het Wellant College in Rijswijk ben ik begonnen met Support 4 Dogs. In de jaren die daarop volgde focuste ik mij vooral op het runnen van mijn eigen uitlaatservice en hondenopvang aan huis. Zodoende heb ik mijn passie voor honden verder kunnen ontwikkelen.

Vooral het trainen en opvoeden van de honden lag mij goed. Met het uiteindelijke doel niet zozeer gericht op het aanleren van ‘kunstjes’ aan de dieren maar meer op hoe de hond te helpen gelukkig en in balans te zijn.

Naast de vele ervaringen die ik die jaren heb gehad met honden van allerlei verschillende rassen, leeftijden en gemoedstoestanden heb ik mezelf ook flink ingelezen in hondenpsychologie en verschillende trainingsmethoden. Elke hond is anders, daarom is mijn visie gericht op hoe ik het beste uit elke hond kan halen.

| Support 4 Dogs

Maikel en Indy

Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek

Coaching
Vanwege mijn passie voor hondenopvoeding en de drang om mijn kennis en ervaring te delen met andere hondenliefhebbers ben ik uiteindelijk begonnen met het coachen van mensen wiens honden probleemgedrag vertoonden. Uit al die ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het werken met honderden honden met probleemgedrag en hun eigenaren is uiteindelijk ‘De Online Hondenopvoedingscursus‘ voortgekomen.

Alle problemen waar mensen tegenaan lopen met het opvoeden van hun viervoetige vrienden breng ik hier aan het licht. In 20 trainingsvideo’s neem ik je bij de hand en leer je alles wat je moet weten over hondenopvoeding met behulp van theorie-lessen en praktijkoefeningen.

Gratis Masterclass
In mijn GRATIS Masterclass bespreek ik de fundering van hondenopvoeding: Structuur. 

  • WAAROM heeft een hond structuur nodig?
  • WAT bedoel ik met structuur?
  • En HOE biedt je structuur aan in het leven van je hond?

Deze vragen beantwoord ik in de Masterclass + nog veel meer!